Сидеров: Няма да работим с ДПС

DenNews.bg
17.05.2013
размер на текста:

"Ние няма да работим с ДПС. С ДПС се разбират ГЕРБ". Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров. След консултациите с президента Росен Плевнелиев той заяви, че Атака подкрепя предложението първо заседание на парламента да бъде на 21 май.
„Още един блъф на ГЕРБ е, че Явор Нотев или друг от Атака ще бъде председател на НС. Никой не е предлагал такова нещо. А Нотев има много по-добри качества от Цецка Цачева. В момента не предлагаме такива неща. За нас това не са важни неща, постове и позиции не са важни. Искаме незабавно да се разгледа законът за енергетиката, махане на таксата за пренос, поевтиняване на тока бързо, защото наглите ЕРП-та искат повишаване на цената. Това не трябва да се допуска.
Да се направи истински регулатор, да се разгледа нормативната база на ДКЕВР, здравната реформа и българските предприемачи които бяха ощетени, да се уредят разплащанията към тях и да се мисли за мерки против безработицата. На ход е този, който получи мандат”, поясни Сидеров и заяви, че няма да предлага хора, а ще предлагаме действия.
„За касирането питах президента какво мисли, той отговори, че не вижда причини и че лично той не би сезирал КС и е против това. Мисля, че президентът каза, че е безотговорно искането за касиране”, посочи Сидеров. Той заяви, че Борисов и Цветанов ги е страх тяхното управление да излезе на светло. "Има вече данни за много сериозни финансови злоупотреби и аз ще държа да отидат нещата до съд", подчерта още Сидеров.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети