Илиан Тодоров ще е депутатът на Атака от Кюстендилска област

DenNews.bg
17.05.2013
размер на текста:

Илиан Тодоров Снимка: Алфа ТВ

Илиан Тодоров ще бъде депутатът на Атака от Кюстендилска област. Това е окончателното решение на ръководството на партията и лидера Волен Сидеров, след като трябваше да се реши кой избирателен район да представлява Тодоров. Той бе водач на листите на Атака в Кюстендилска и Благоевградска области. Представител на Благоевград в 42-рото Народно събрание ще бъде вторият в листата Кристиян Димитров, който пък ще бъде най-младият депутат в новия парламент, посочи Тодоров.
„Решението е на ръководството, но аз съм доволен, тъй като корените ми са от Дупница. Наистина четири поколения назад, но съм свързан с региона. Иначе съм роден в София, а в Атака официално членувам от 3 г.”, коментира новоизбраният народен представител. Илиан Тодоров е на 32 г.завършил икономика в УНСС, а след това и военната академия „Георги Раковски”, специализирал е в САЩ антитероризъм и национална сигурност.
„Оставам областен координатор за Благоевград и продължавам работата си в Кюстендилска и Пернишка област”, каза още той за dennews.bg.
Във връзка с избора на заместник на доскорошният областен лидер на Атака Методи Стойнев, Тодоров посочи, че за това ще бъде насрочена среща с активистите от региона, „но за момента има по-важни задачи”.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети