Дангов: ГЕРБ загубиха изборите заради високомерието си и дупничани ги наказаха

Лидер и ОДС готвели преструктуриране в ОбС и оставката на председателя Ивайло Константинов

dennews.bg
14.05.2013
размер на текста:

ГЕРБ загуби парламентарните избори заради високомерието си и дупничани им дадоха своя наказателен вот. Така на пресконференция днес независимият общински съветник Първан Дангов коментари резултатите от изборите в община Дупница, където както ГЕРБ загубиха от БСП. Дангов обърна внимание на факта, че за разлика от местните избори сега червените имат с 3 000 гласа повече. И не пропусна да отбележи, че този път приносът бил и негов, защото през цялата кампания работел в полза на БСП. Този завой и затоплянате на отношенията с бившите му съпартийци Дангов обясни с факта, че между него и първата в листата на БСП Мая Манолова имало среща, след която той и Ибришимов си стиснали ръце за общата кауза.
„Д-р Ибришимов ще бъде далеч по-полезен за града от своя предшественик Емил Гущеров от ГЕРБ съвсем заслужено нямало да представлява дупничани в Парламента. Той не само, че нищо не свърши, ами си приписа държавната поръчка за ремонт на Аракчийски мост като негова заслуга”, коментира Дангов.
На пресконференцията днес независимият общински съветник стана още по-смел в изказванията си, като от името на общинските съветници Лидер и ОДС обяви, че щели да направят постъпки за преструктуриране на Общинския съвет и дори за отстраняването на Ивайло Константинов като председател на местния парламент.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети