ЦСКА гони Радуканов, набеляза си нов треньор

dennews.bg
30.04.2013
размер на текста:

Ръководството на ЦСКА е решило да смени треньора на отбора през лятото, като има три варианта за нов наставник. Със сигурност Милен Радуканов ще бъде освободен след края на този сезон и шефовете вече преговарят за негов заместник. Като фаворити според "Меридиан Мач" се очертават Методи Деянов, Александър Станков и Ради Здравков. И тримата вече са били треньори в “червения” клуб.
Смята се обаче, че с най-големи шансове е Деянов. Той е и личен фаворит на члена на Управителния съвет Емил Костадинов. Методи Деянов в момента е селекционер на националния отбор на България за юноши до 16 години. Деянов беше и треньор в школата на ЦСКА, но напусна заради разминавания с шефовете на клуба.
Босът Димитър Борисов вече е говорил с бившия халф, като се опитва да го убеди да поеме ЦСКА от лятото. За момента обаче няма конкретен отговор.
Другият предложен от Емо Костадинов е Александър Станков, който е без отбор в момента и с удоволствие би приел евентуална покана. Третият и най-малко възможен вариант е Ради Здравков, който пък е фаворит на Георги Илиев - Майкъла. Здравков е част от щаба на Любослав Пенев в националния отбор и едва ли ще си тръгне преди края на квалификациите за Мондиал 2014.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети