Дупница изпусна софиянци в Лига България

dennews.bg
29.04.2013
размер на текста:

3 мача се изиграха от 4-тия кръг на Английската неделна лига в Дупница, която се провежда на терена с изкуствена настилка в жк “Бистрица”. Останалите два бяха отложени заради участието на Чуковете и Колор в турнира Лига България.
Фаворитът STAD не остави никакви надежди на Рилски орли и ги победи с 10:4. При Орлите се забеляза съживяване едва през второто полувреме, а силите им стигнаха за 4 гола. Контузиите в техния състав също оказаха негативно влияние. В друга среща шампионът Уин Клуб победи Легендите с 9:5, но резултатът не отговаря на показаното на терена, тъй като през второто полувреме Легендите успяха най-вече със силна игра на Павел Берев да изравнят.

Опитът обаче си каза думата и Уин Клуб вкара два бързи гола, които пречупиха младоците от противниковия тим. В третия мач се срещнаха Кошмар и Брик, като двата тима сътвориха истинско дерби. Отново "тихата" игра на Брик влезе в действие и те бързо поведоха с 3:0. Кошмар обаче се събуди от кошмара и успя да изравни. Все пак Брик взе своето и успя да победи с 6:4, а в герой се превърна Андрей Сотиров.
Дупнишките участници в турнира Лига България загубиха първата битка, но не и войната. В първите мачове Колор отстъпи с 3:6 от отбора на Мегалан в София, но надеждите са да отстранят столичани с победа в реванша. Чуковете пък загубиха като домакини от Булгари Атака с 4:7. Гостите бързо поведоха с 4 гола, а Чуковете изравниха, но в крайна сметка Булгари взе успеха.


 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети