Александър Кашукеев дава 30 хиляди лева на Марек при влизане в “Б” група

Константин Соколов
27.03.2013
размер на текста:

Страхотна новина зарадва играчите и ръководството на лидера в Югозападната “В” група Марек. При влизане в професионалния футбол тимът ще получи като награда 30 000 лева. Отборната премия бе обещана от почетния гражданин на Дупница инж. Александър Кашукеев. Бизнесменът, който многократно е награждаван с най-високите ордени на Република България за пореден път оказва подкрепа на Марек. Александър Кашукеев, чиито корени са от Дупница, отправи апел местните фирми да последват примера му, да се обединят и да работят съвместно за развитието на футбола в града.

Александър Кашукеев (вдясно) получи званието "Почетен гражданин" на последната сесия на ОбС Дупница в миналия мандат. Снимка: Архив


“Останах приятно изненадан, след като научих за намерението на г-н Кашукеев. Благодарен съм му за щедростта, която оказва към нашия отбор. Александър Кашукеев е един от малкото хора, които заедно с фармацевтичната компания Актавис и община Дупница, ни помагат в тази трудна ситуация. Надявам се да изпълним поставената ни цел да влезем в “Б” група и по този начин да зарадваме хората, които наистина обичат Марек. Приканвам и феновете да продължат да идват на стадиона и да ни подкрепят, както го правят и сега”, заяви изпълнителният директор на Марек Иво Паргов.
В следващия кръг от първенството дупнишкият тим гостува на Велбъжд в Кюстендил в дербито на Югозападната “В” група.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети