Пушката и Светозар Иванов поемат Националната волейболна лига?

DenNews.bg
07.02.2013
размер на текста:

Бившите волейболни национали Евгени Иванов-Пушката и Светозар Иванов може да поемат управлението на Националната волейболна лига. Те биха заменили подалите оставки в края на ноември като председател и изпълнителен директор Красимир Илиев и Христо Апостолов. Предложението към Пушката и Светозар Иванов е отправено лично от президента на родната федерация Данчо Лазаров, разкри самият той пред bgvolleyball.com.
Ако дуото реши да приеме, ще започне да ръководи администрирането на волейболните първенства у нас. "Това са момчета, които са вътре в нещата, знаят ги. Информирани са и след като имат това желание, аз се надявам, че ще стигнем до споразумение да поемат управлението на Лигата", обясни Лазаров.
Очаква се и друга волейболна легенда Борислав Кьосев също да заеме пост в администрирането на волейбола в България. Роденият в дупнишкото село Баланово гигант може да стане мениджър на зала „Христо Ботев”, която БФВ получи от държавата за срок от 10 години и има намерение да я превърне в национален волейболен център.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети