Руски гранд поиска да играе с Марек Юнион-Ивкони

DenNews.bg
25.02.2013
размер на текста:

Един от най-силните отбори в Европа Динамо (Москва) ще играе срещу българския шампион Марек Юнион-Ивкони. Двата тима ще премерят сили в четвъртък от 18 часа в „Арена Самоков” в контролна среща. Руският гранд е на подготвителен лагер у нас и Марек е единственият отбор, с който ще играе проверка. Така момчетата на Найден Найденов ще могат да се изправят срещу имена като Сергей Гранкин, Бартош Курек и останалите звезди на московския клуб.
Достигналият до Топ 6 на Европа този сезон отбор с треньор Юрий Чередник, в края на миналата седмица дойде на лагер Боровец, уточнява Спортал. Динамо ще остане в България до 2 март, като негов домакин е бившият капитан на националния ни отбор Димо Тонев.
Снощи към тима от Москва се присъединиха и участвалите в "Мача на звездите" на Русия Сергей Гранкин, Александър Кривец, Бартош Курек и Павел Круглов.
Динамо изхвърли през този сезон италианския Тренто на Матей Казийски и Радостин Стойчев от Шампионската лига.
Сблъсъкът на Марек Юнион-Ивкони с московския гранд пък може да се съпостави единствено с мачовете срещу Нолико, Аркас Измир и КАИ Теруел в групита на най-силния клубен турнир.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети