От ЦСКА разсмиват: Стадионът ни е като на Манчестър Юнайтед

dennews.bg
22.02.2013
размер на текста:

"Българска армия" или "Олд Трафорд"?

Ръководството на ЦСКА има намерение да открие обновения клубен стадион "Българска армия" на 1 март. Това обяви изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев - Майкъла. Желанието на шефовете е през пролетния дял на “А” група отборът да играе мачовете си на своя стадион. Майкъла обаче сериозно се поизхвърли като каза, че “Армията” не отстъпва по нищо на стадионите на... Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.
"Ремонтите вървят с пълна сила и скоро трябва да приключат. На 27 или 28 февруари ще мине Общинската комисия. Надяваме се всичко да е наред и да получим лиценз за мачовете от "А" група. И след това на 1 март ще повикаме всички журналисти, които да видят с очите си това, което направихе през всичките тези месеци", заяви клубният началник пред “Меридиан Мач”. Илиев допълни, че е сигурен, че стадионът ще получи лиценз.
"На 90% съм сигурен, че ще вземем лиценз. Нашият стадион е в пъти по-хубав от този в Гоце Делчев или от този на Локомотив (Пд). Заради доброто на българския футбол ние и Левски трябва да можем да играем у дома през пролетта. Хората бутнаха сектор "А", за да направят нещо красиво. Нормално е да се направят компромиси за тях, а и за нас", продължи Илиев.
"Това, което сме направили на "Армията" може да се види само в Англия. На стадионите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Наистина е уникално", вярва си директорът.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети