Спряха реклама с голите рамена на Кийра Найтли, била много секси

DenNews.bg
14.02.2013
размер на текста:

Реклама на парфюм беше забранена във Великобритания във времевите отрязъци, когато се излъчват детски предавания, тъй като беше преценена от регулаторните органи за прекалено сексуална.
В рекламата британската актриса Кийра Найтли, която е лице на марката, се е излегнала на легло и фотограф я разсъблича по време на фотосесия. След това тя се появява загърната само с чаршаф. Британска зрителка, която видяла рекламата по средата на филма за деца "Ледена епоха" 2, сезирала Агенцията за рекламни стандарти, като заявила, че клипът е "откровено сексуален".
От своя страна "Шанел" съобщи, че в рекламата няма голота и че главната героиня разголва само за кратко раменете си за фотосесията, която е декор на рекламата. Модната марка подчерта още, че често в рекламите за парфюми има известен сексуален намек, но в този случай актрисата няма "открито сексуални" изяви, а поведението й е просто "чувствено и закачливо".
Въпреки това Агенцията по рекламните стандарти съобщи, че клипът "не трябва да се излъчва в сегашния си вариант по време на или около предавания, които може да представляват интерес за децата", пише actualno.com.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети