Община Кочериново се разделя с 60 декара земя за магистрала „Струма”

DenNews.bg
03.12.2013
размер на текста:

Около 60 декара земя в землището на село Мурсалево, собственост на община Кочериново ще бъдат безвъзмездно предоставени на държавата. Това се налага заради строежа на автомагистрала „Струма” в участъка Дупница-Благоевград.
Решението за прехвърлянето на собствеността предстои да бъде взето на предстоящата сесия на Общински съвет-Кочериново.
На редовното заседание на местния парламент в петък предстои приемане отчета на изпълнение на бюджета за трето тримесечие на годината и извънбюджетните сметки и фондове на 2013г.; приемане на Програма за превенция и противодействие на корупцията в община Кочериново; приемане на Наредба за условията и реда за съставянето на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на община Кочериново и приемане на Програма за развитие на читалищната дейност през 2014г. в Кочериново, с.Бараково, с. Пороминово и с. Стоб.
Най-интересното, което се очаква на заседанието обаче е дали ще бъде сменен председателят на ОбС Румен Янакиев. Това ще бъде решено на самата сесия и в зависимост дали ще бъде предложено от съветниците.
 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети