Литекс разкарва български национал в Турция

DenNews.bg
02.12.2013
размер на текста:

Националният защитник Николай Бодуров почти сигурно ще приключи кариерата си в Литекс. Бранителят е отстранен от отбора до Нова година за нарушаване на спортния режим в след загубата от Левски с 1:4, пише “Меридиан Мач”. Официалното обяснение е, че футболистът има нужда от почивка след големия брой мачове, които му се наложи да изиграе в последните месеци.
Очаква се Бодуров да премине в турски тим, откъдето на този етап има най-реален интерес към него. Преди време националът бе силно желан от сръбския гранд Партизан, но контузията, която получи при гостуването на Дания през март, на практика развали сделката.
Сега е видно, че Николай Бодуров е загубил мотивация да играе за Литекс, след като на няколко пъти се разминава с трансфер в чужбина. В същото време в Ловеч имат достатъчно добри защитници. Освен наличието на Илия Миланов силни мачове като централен бранител изнесе и Васил Божиков. На тази позиция при нужда може да бъде използван и Антон Недялков, а в състава е и Емил Грозев. Освен това Литекс разполага и с най-перспективния млад защитник у нас в лицето на 17-годишния Пламен Гълъбов.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети