Шефът на ОДМВР-Кюстендил зарадва с подаръци деца на загинали служители

DenNews.bg
17.12.2013
размер на текста:

Деца на загинали и починали служители на МВР от Кюстендилска област гостуваха днес на директора на ОДМВР – Кюстендил. Комисар Елиан Стамболийски ги посрещна в кабинета си с бащинска топлина и веднага се поинтересува какво се е случило на младежите за времето от последната им среща. „Вие сте ни скъпи, вниманието ни към вас е и израз на уважението към вашите бащи. Те бяха достойни мъже, те бяха герои и ние, и вие ще ги носим в сърцата си. Сигурен съм, че ще следвате пътя им, че сте горди с тях”, каза на младежите комисар Стамболийски и им пожела много здраве, успехи в училище и сбъднати мечти. Той посочи още, че децата могат да разчитат на подкрепа в негово лице, а и човек, с когото да споделят не само проблеми, но и успехи и радости.
Комисар Стамболийски връчи на Венцислава, Данаил, Мартин, Божидар и Вероника коледни ваучери от 2 търговски вериги и мобилни телефони. По сметки, открити от ДСК на децата, са преведени по 350 лева.
Богуслава и Цветелина, дъщери на загинали служители на МВР, ще си получат подаръците по-късно, тъй като те са студентки в първи курс и са на занимания.
Кампанията за подпомагане на загинали и починали служители на МВР се провежда за десети път и е под патронажа на министъра на вътрешните работи.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети