От Левски си признаха: Имаме проблеми с парите...

DenNews.bg
05.11.2013
размер на текста:

От ръководството на Левски официално признаха, че клубът изпитва финансови затруднения. Директорът, който при “сините” отговаря именно за тази част, Константин Баждеков разкри за проблеми с парите. Началникът присъства на церемонията по представянето на юбилейната емблема по случай 100-годишнината на отбора, информира Гонг.
„Не знам някой, който може да каже, че няма затруднения в момента. Може и да има такива, но са малко. Левски има проблеми, като една работеща структура, която се е ангажирала с много неща. Става дума за изграждане на стадион, участие в първенство с цел постигане на сериозни неща. Мисля, че засега се справяме. От името на ръководството на клуба се извинявам за някои забавяния. Смятам, че скоро ще влезем в ритъм на плащания и ще запазим доброто име на клуба, който винаги е бил коректен платец“, коментира Константин Баждеков.
Колкото до честването на юбилея директорът заяви: „Ще участваме в много събития, които да подобрят още повече настроението на нашите фенове по време на юбилея. В момента се водят разговори с няколко клуба. Когато това стане факт, ние ще го съобщим. Все пак говорим с грандове, които имат сериозни изисквания за един такъв мач. Годината е доста дълга и всички събития ще бъдат насочени именно към отбелязването на тази годишнина“.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети