Криминиласти нищят жестоко убийство край дупнишкото с. Бистрица

DenNews.bg
04.11.2013
размер на текста:

Досъдебно производство за убийство от неизвестен извършител образува Окръжна прокуратура в Кюстендил, след като в събота бяха открити човешки кости в планината над дупнишкото село Бистрица. Това обяви говорителят на държавното обвинение Марияна Сиракова. Вече е назначена и ДНК експертиза, която да установи чии биха могли да бъдат откритите кости, като успоредно с това вече се събират данни и за обявените за издирване както в областта, така и в цялата страна.
На този етап все още не може да се установи костите на мъж или жена са, тъй като останките са твърде оскъдни и това сериозно ще затрудни работата на патоанатомите, научи от собственици източници dennews.bg. Останките от човешкото тяло вече са изпратени за първоначална експертиза в патологията в Кюстендил, като с анализа им на този етап се заема д-р Николчев.
На зловещата гледка в местността Самоковището над село Бистрица се натъкнаха група туристи, отишли там на излет в събота. До палатка те открили човешките кости, а до тях имало и раница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети