Дангов към Костадин Костадинов: Коцка, не става само с ядене, трябва и акъл

DenNews.bg
29.11.2013
размер на текста:

Ексградоначалникът на Дупница, настоящ общински съветник и шеф на Областната агенция по безопасност на храните Първан Дангов демонстрира блестяща форма в дразненето на опонентите или по-точно дразненето наред на днешната сесия на Общински съвет.
Подхвърлянията му към групата на Обединения демократичен блок „реаниматори” и „Реаниматорски блок” изнервиха десните до такава степен, че д-р Лорета Николова поиска от председателя на местния парламент Ивайло Константинов да се намеси и да забрани словоизлиянията на Дангов.
Той побърза да се извини лично на д-р Николова, като на дама и лекар, но подавайки ръка за извинение към нея, не се спря да зашлеви с другата колегата й от ОДБ Костадин Костадинов.
„Коцка, в политиката не става само с ядене, трябва и акъл. Не е редно да се катериш по гърба на БСП и моя, а ако го правиш, трябва да го правиш по по-добър начин. Разбирам, че ги няма бате Пламен и бате Геле, далече са, за да те изберат пак за общински съветник”, захапа Дангов колегата си.
През цялото време на сесията той се обръщаше към десните, кръстили групата си Обединен демократичен блок, с подхвърляния „реаниматори”, но не си преписа авторството на това определение. „Не съм го измислил аз това, а хората на протестите в София. Но е удачно”, каза Дангов.
Десните от своя страна дебело подчертаха, че нямат нищо общо с Реформаторския блок и държат да бъдат наричани „Обединен демократичен блок”.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети