Правят Мартин Петров началник в ЦСКА

DenNews.bg
22.11.2013
размер на текста:

Бившият национал Мартин Петров от лятото може да се сдобие с директорски пост в ЦСКА. На футболиста ще бъде предложено място в ръководството, ако спре със състезателната си кариера, твърди "7 дни спорт". На “Българска армията” се надяват, че по този начин най-накрая ще успеят да намерят така необходимия човек, който да бъде връзката между шефовете и треньорите. Още по време на представянето си Мартин Петров заяви, че не е изключено да спре с футбола през лятото на следващата година.
Иначе още преди завръщането му в ЦСКА се заговори, че на Мартин Петров може да бъде предложен договор като играещ директор, като за такъв вариант намекна бившият вече изпълнителен директор Георги Илиев-Майкъла. След смяната на властта при “червените” новите босове решиха да предложат на Петров само договор като футболист. Сега обаче те са преосмислили решението си и смятат да дадат по-голяма власт на Мартин.
Някои пък виждат друга цел на Александър Томов - да накара бившия национал да си купи акции в клуба. През 2008 година, по време на първия престой на Лупи в ЦСКА, той се опита да изкуши с подобно предложение дори легендата на българския футбол Христо Стоичков. Тогава обаче Камата отказа предложението да заеме какъвто и да било пост.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети