Пак гласят Гонзо за треньор на Левски

DenNews.bg
13.11.2013
размер на текста:

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов е сред обсъжданите в Левски за завръщане начело на "сините" от 1 януари. Решението ще бъде взето през декември, като Гонзо е в челните места на списъка за евентуален заместник на Антони Здравков, пише "Труд".
По принцип е ясно - ако Здравков се докаже до края на годината, ще остане, но треньорът бе назначен в началото на октомври, след като излезе в тримесечен неплатен отпуск като директор на школата. Дори ръководството на Левски не му даде по-висока заплата. От своя страна Георги Иванов се спавя добре в Черно море и все се гони със "сините" в класирането. Варненци са седми само на 2 точки след петия Левски. А в Морето таванът на заплати е 50-ина хиляди евро годишно, докато при "сините" е доста по-голям - 200 000.
Гонзо си тръгна недоразбран, недооценен и обиден като спортен директор на Левски през май 2012-а. Новоизбраният тогава треньор Илиан Илиев заяви, че не иска да работи с него.
Левски е готов да вземе и Станимир Стоилов, но само ако треньорът бъде уволнен от Ботев (Пловдив). А и преговорите с Мъри няма да бъдат лесни.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети