Легендата Боре Кьосев се връща на терена

DenNews.bg
12.11.2013
размер на текста:

Един от най-добрите волейболисти на България от близкото минало Борислав Кьосев се завръща на игрището. 52-годишният легендарен посрещач беше картотекиран в Звездец (Горна Малина), където ще съвместява функциите на помощник треньор и състезател и заедно с президента на клуба Иван Генков ще помагат на отбора.
„В Горна Малина вече имат много хубава зала, а и Иван ми е приятел, с него играем заедно при ветераните и решихме да направим една 4-годишна програма за развитие с мое участие“, заяви Боре Кьосев, цитиран от „7 дни спорт“.
„Аз ще помагам като помощник треньор и състезател на младите момчета, това е стимул за тях да се развиват. Имам на какво да ги науча. Вече участвам активно в тренировките, в двустранните игри и даже в някои от мачовете ще вляза да играя“, допълва Кьосев, който е родом от дупнишкото село Баланово.
В момента в отбора се работи със 17-18 момчета, но се събират и подрастващи. „Любо Ганев ми търси екип, защото в момента всичко се прави за такива дребни китайчета, не за големи мъже като мен. Нямам претенции за номер. По принцип играя с №3, но сега сигурно ще играя с №18, последен, за да тикам момчетата отзад да вървят нагоре“, завършва шеговито Борислав Кьосев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети