Фенове на Левски показаха рогата си - съблякоха и прогониха новия треньор

DenNews.bg
08.10.2013
размер на текста:

Фенове на Левски сътвориха невиждана изцепка, като нападнаха новия старши треньор на отбора Ивайло Петев при представянето му от спортно-техническия директор на клуба Наско Сираков. Група привърженици нахлу в залата за пресконференции в Сектор В, като се нахвърли с обидни квалификации към специалиста, който по-рано се разбра със собственика Тодор Батков да поеме кормилото, а в последствие свалиха и фланелката на Левски, с която бе облечен, информира Гонг.
„Ние ще водим пресконференцията“, започнаха ултрасите.
„Не сте добре дошъл, не ви харесваме и не ви искаме. Фланелката на Левски не сте ни попитали дали може да я сложите. Свалете фланелката, тук треньор е този, който ние преценим. Ставаме по-зле от свинете. Няма как да се случат нещата. Съблечи фланелката и си тръгвай. Тоя чорбар няма да носи фланелката на Левски“, казаха още феновете на Петев, а някои от тях подеха да свалят фланелката на Левски, с която бе облечен треньорът.
При така развилата се ситуация Ивайло Петев бе изведен от залата, където остана Наско Сираков, който опита да успокои обстановката.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети