Таксиметровият бос Пламен Миланов и ключов свидетел срещу Галеви дължи данъци

Dennews.bg
04.10.2013
размер на текста:

Таксиметровият бос Пламен Миланов, който бе един от ключовите свидетели по делото срещу братя Галеви за рекет и организирана престъпна група, се оказа длъжник на община Дупница. Неговото бе публикувано на официалния сайт на общината, заедно с адреса и ЕГН-то му.
На въпрос знае ли за това, Пламен Миланов отговори, че научава днес от нас и е учуден от факта, че общината е избрала точно този начин.
Ето, вие ме потърсихте, и веднага вдигнах телефона. Аз всъщност не го изключвам по 24 часа в денонощието. Всеки в тоя град знае кой е Пламен Миланов и не разбирам как така не са ме открили точно пък мен, за да си платя данъците. А че това ги дължа, е факт, не го отричам. Дължа и за имотите си и за колите, които притежавам. Явно кметът Методи Чимев ме е нарочил, защото по време на изборите аз му бях един от опонентите, коментира пред dennews.bg Пламен Миланов.
Той обясни, че ще внесе каквото дължи, но не това е начинът да разбира, че е дължи данъци на община Дупница.
Кой в тая държава не дължи нещо? Никой не получава реално това, което изработва, а разходите са огромни, всичко поскъпва ежедневно, допълни още Миланов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети