Два рейса фенове викат за Марек Юнион-Ивкони срещу Тур

DenNews.bg
23.10.2013
размер на текста:

Българският първенец Марек Юнион-Ивкони започва участието си във волейболната Шампионска лига с мач срещу френския Тур. Двубоят е в четвъртък от 20 часа в “Арена Самоков”. Ръководството на клуба осигурява транспорт за феновете, които желаят да подкрепят отбора. Два автобуса ще потеглят утре от Спортната зала в Дупница в 18.00 и 18.30 часа. Цената на превоза е 2 лв. в двете посоки, а билетите за вход са 3 лв.
Иначе отборът на Тур пристигна снощи в България и веднага запраши за Самоков. Днес преди обяд гостите гледаха видео с мачове на дупничани, а от 18.00 часа ще направят първа тренировка. Веднага след тяхното 90-минутно занимание на игрището ще излязат играчите на Найден Найденов. От 20 часа тази вечер започва техническата конференция за двубоя. Рефер на срещата е турчинът Байрам Дикментепе, а втори Мациек Твърдовски от Полша.
В същото време дупнишкия клуб бе изненадан приятно от един от партньорите си в тазгодишното участие на Шампионска лига и вътрешното първенство. Дупнишка фирма за компютри подари техника на отбора - лаптопи, принтери и друга по-дребна техника, а даровете получи старши треньорът Найденов.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети