ЦСКА остана без треньор

DenNews.bg
30.01.2013
размер на текста:

Треньорът Миодраг Йешич не замина с отбора на ЦСКА за втория подготвителен лагер през зимната пауза. „Червените” отпътуваха за турския курорт Алания, но сръбският наставник не дойде на аерогара „София”, а ще се присъедини към подопечните си на летището в Истанбул, информира Гонг. От там „армейците” ще направят връзка към Анталия. Делегацията на ЦСКА бе водена от изпълнителния директор на клуба Венцислав Живков.
Любопитното е, че на аерогата „София” "червените" се засякоха с отбора на Литекс, а двата тима отпътуваха заедно за Турция.
Спортият директор на „армейския” клуб Аспарух Никодимов изказа интересно мнение на заминаване. „Не съм чул сега да съскат змии на Армията. Сега е студено и сигурно са се скрили”, каза Никодимов и изясни, че няма проблем със звездата на отбора Мишел Платини. „Настроението в отбора е добро. Измислици са това, че Мишел Платини е вдигнал бунт. Той дойде на стадиона, шегуваше се, беше много весел. Играчите починаха няколко дни, сега отиваме за решителната част от подготовката, в която треньорът ще си избистри състава, тактиката и т.н”, добави легендарният наставник.

Групата на ЦСКА за лагера в Алания: Томас Черни, Анатоли Господинов, Божидар Стойчев, Костадин Стоянов, Иван Бандаловски, Венцислав Василев, Пламен Крачунов, Апостол Попов, Ангел Грънчов, Васил Попов, Юлиян Илиянов, Михаил Венков, Лукас Саша, Анисе, Илиас Кириакидис, Петър Витанов, Ивайло Чочев, Нджонго Присо, Сержиньо, Серж Нюаджи, Антон Карачанаков, Мишел Платини, Мартин Камбуров, Станко Йовчев, Григор Долапчиев.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети