Невярна британка плаша 25 000 паунда на екссъпруга си

DenNews.bg
14.01.2013
размер на текста:

Невярна британка щя трябва да плати 25 000 паунда на вече бившият си съпруг за това, че години наред го е лъгала, че двете им деца са от него. Освен за този грях, жената ще плати и за това, че е лишила мъжа си от възможността да стане баща. Решението на съда идва по молба на мамения Ричард Родуел, който научил, че децата му Адам и Лора не са негови едва в тийнейджърските им години и то напълно случайно.
Четири години след развода, в които Ричард плащал издръжка на децата, той чул слухове, че дъщеря му всъщност има друг биологичен баща. Това го накарало да поиска ДНК тестове, които показали неприятната за него истина, а именно че децата не само, че не са от него, ами са от различни бащи.
Бащата на момичето се оказал учител, който бил съсед на семейството, но няма никаква ясното за това кой е бащата на момчето.
Въпреки тежката истина той не искал да прекъсва връзката с Лора и Адам, защото ги обичал като свои и дори присъствал на появата им на бял свят. След ДНК тестовете двете деца обаче прекъснали контакт с него и Родуел твърди, че бившата му съпруга ги е настроила срещу него. Лора дори не се свеняла да показва цинични жестове на човекът, отгледал я като свое дете и да го ругае по улиците.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети