Убийството в Слънчев бряг, заради ревност

DenNews.bg
05.09.2012
размер на текста:

Убийството станало в Слънчев бряг преди дни- заради ревност е версията, върху която се работи в момента, информира БЛИЦ.
Ревнивата моделка Маргарита, която е новата изгора на обвинения в убийство Михаил Менашки, му казала да набие Мария Златанова. Последната беше убита с нож, преди дни в колата си в Слънчев бряг.
Сегашното гадже на Менашки се разхождала с кухненски нож, като твърдяла, че се страхува от нападатели. От доказателствата по делото срещу Михаил става ясно, че при разпита си моделката упорито е казвала, че е била изключително ревнива, изпадала е в кризи, подстрекавала е гаджето си да скъса с Мария, искала я дори размазана от бой. От ревност тя е заплашвала, че ще се самоубие с кухненския нож, който носела. Все още обаче не е ясно дали той е същият като този, с който е била намушкана управителката на бара в хотел „Гларус” в Слънчев бряг.
“По всяка вероятност обаче срещу нея няма да бъде повдигнато дело за подбудителство”, заяви съдията по процеса срещу Менашки Пламен Синков.
Блузата на Михаил е била изцапана с кръвта, както на Мария, така и на гаджето й Симеон Куминков, който също пострада. До момента няма данни в кръвта на Менашки да е имало алкохол или наркотици, макар че същата вечер той е бил на рожден ден край Слънчев бряг с Маргарита и други приятели. “Има много направени експертизи, иззети са и дискове от камерите за видеонаблюдение”, каза съдия Пламен Синков днес.
Преките доказателства са показанията на Симеон, който е разпознал в Менашки убиеца на приятелката си.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети