Найден Найденов решава в четвъртък за Марек и националния

DenNews.bg
04.09.2012
размер на текста:

Треньорът на Марек Юнион-Ивкони Найден Найденов ще обяви решението си дали остава в националния отбор чак в четвъртък. Предложението на родната волейболна федерация към Найденов е той да е помощник на новия селекционер Камило Плачи, което обаче не се нрави особено на наставника на Марек. Найденов ще има среща с Плачи в сряда, на която ще присъства и Любо Ганев. По тази причина той ще даде брифинг в четвъртък, където ще обяви крайното си решение. Ако все пак Найден Найденов остане в щаба на „лъвовете”, има вероятност да напусне треньорския пост в Марек Юнион-Ивкони, въпреки че на тима предстои участие в Шампионската лига. Другият вариант е Наката да съвместява двете длъжности.
“Искам да се видя и да поговоря с Камило Плачи преди да обявя решението си. На срещата ще сме само аз, той и Любо Ганев. Той единствен стои през цялото време зад мен и ме подкрепя. След тази среща ще обявя официално решението си. Мисля, че така е най-коректно”, сподели Найденов пред Блиц.
“Аз работя единствено и само в полза на волейбола и защото обичам волейбола. А по този начин и Господ ми помага. Не се сърдя и не съм обиден. Правя всичко за волейбола и дано го оценят. Нямам конфликт с Ивайло Константинов и това, че не си говоря с него са пълни глупости. Нито с него съм се карал, нито с някой от федерацията. Не очаквайте да стане нещо подобно като с Радостин Стойчев. Нито ще има скандали, нито нещо друго. Останалото ще кажа в четвъртък”, категоричен бе Найден Найденов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети