Любител на високите скорости помете кола на тротоар

DenNews.bg
28.09.2012
размер на текста:

Виновникът за катастрофата се изнервил от бавното каране на шофьора пред него.

Любител на високите скорости помете кола, паркирана на тротоар на най-оживената улица в Дупница „Свети Иван Рилски”. Истинско чудо е, че точно в този момент не са минавали пешеходци, или клиенти на намиращите се тук един от друг магазини и офиси.
Шофьорът на „Фолксваген голф 4” се вряза в лек автомобил КИА, защото, както сам обясни, се изнервил от бавното каране на колата пред него. Точно на кръстовището при Каракаш нервите му не издържали и форсирал автомобила си.

Пред погледите на пешеходците с бясна скорост, която според полицаите е била около 100 км./ч , се нацепил в паркирания пред един от магазините автомобил КИА. Любителят на високите скорости не пожела да се представи, защото прецени, че това в случая не е от особено значение.
Собственикът на другия автомобил Кирил Петров обясни, че е излизал от един от магазините и точно на входа чул как свирят много силно гуми. Обърнал се надясно и видял как фолксвагена да лети с бясна скорост към колата му.
След като полицаите направиха оглед на мястото на удара, двете коли бяха изместени от пътното платно, за да бъде възстановен нормалния трафик по улицата.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети