Руснак трепери от Кобрата: Съдиите са за Пулев

DenNews.bg
27.09.2012
размер на текста:

Руският професионален боксьор Александър Устинов започна с психовойната преди мача с българина Кубрат Пулев. Устинов се бие с Кобрата в спор за европейската титла и интерконтиненталната, версия IBF в събота. Според руснака обаче, реферите на срещата в Хамбург (Германия) ще подпират Пулев, тъй като той е състезател на немския клуб Зауерланд.
"Трябва да го приключа преди това, а не да оставям всичко в ръцете на съдиите, защото мачът е в Германия, а той се бие за немски отбор", проплака иначе здравият Устинов. "Това са глупости. Много мои съотборници са губили в Германия. На ринга ще се види кой е по-добър и кой кого ще бие", отговори Кубрат Пулев пред "7 дни спорт".
"Подготовката общо взето свърши, сега дойде ред на тези шоу събития, без които не може. Тренирахме в най-големия мол, а иначе вчера на срещата Устинов се държа спортсменски, поздравихме се", добави Кобрата.
Боят между двамата в събота ще бъде предаван пряко по Диема. Кубрат Пулев ще разчита на подкрепата на българска агитка, която пристига в Германия утре и е водена от брат му - бронзовия медалист от Олимпиадата Тервел Пулев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети