Слави Бинев препоръча на Бойко да си почисти ушите

dennews.bg
24.09.2012
размер на текста:

Евродепутатът Слави Бинев препоръча на Бойко Борисов добре да си почисти ушинте. Този съвет лидерът на ГОРД изпрати на премиера под формата на отворено писмо, което бе разпространени и на електронните пощи на медиите в страната.

ОТВОРЕНО ПИСМО
 

Г-н Премиер,


По повод поредното ви арогантно изпълнение пред медиите в Бургас ще ви посъветвам да поискате от хората около Вас, да ви почистят добре ушите, за да може да чувате, а и повече да се замисляте върху това, което правите и говорите. Особено пред камера! Коментарът Ви по повод многохилядния протест, организиран от ГОРД и НФСБ на Деня на независимостта в София е меко казано неуместен и изключително просташки. Но навярно това не би следвало да ме учудва, имайки се предвид, че го казвате именно Вие.
Г-н Премиер, ако за Вас гласът на над 10 хиляди българи не означава нищо и не достига до Вашите уши тогава или хората, които трябва да ви докладват за случващото се в страната Ви представят невярна информация или вие освен, че сте глупав сте и глух. И едното и другото е изключително опасно, тъй като вие сте образът, който представлява България пред света.
Навярно се досещате, че ГОРД разполага със запис от събитията в София, който показва точно размерите на шествието и исканията на хората. Лично аз ще предоставя на Европейските институции занимаващи се с това демокрацията в рамките на Европейски съюз да бъде спазвана, пълния запис на митинг-шествието, Декларацията за независимост, която бе прочетена пред Министерски съвет, както и информацията, че Вие не сте чул за протестите. От позицията ми на Европейски депутат ще инициирам среща с Комисар Нели Крус, на която да бъдат поканени не само удобните за Вас медии, но и тези, които иска свобода на словото и вдигане на цензурата. Тогава ще стане ясно дали тези, които сега пригласят на вашите глупости, няма да се окажат най-първите свидетели по делото за Вашите престъпления.

Г-н Премиер,
Свиквайте с това все по-често да виждате недоволни хора по улиците на София. Те ще стават все повече и повече. Но освен пред Министерски съвет, скоро те ще бъдат и под прозорците на дома Ви – за да бъдем абсолютно сигурни, че този път няма да сбъркате броя на недоволните или да се направите, че не сте ги чул.

Слави Бинев
Председател на ГОРД

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети