Поли Генова подсили ината на кочеринци на празника им

DenNews.bg
24.09.2012
размер на текста:

Поли Генова се раздаде като на сцената на Евровизия.

Победителката на българската Евровизия преди година Поли Генова вдигна духа на кочеринци с тоталния си хит „На инат” на връх празника на града, който тази година бе съчетан с Деня на независимостта.

Камелия е най-голямата звезда на поп фолка стъпвала в Кочериново, но публиката не пести аплодисментите си и за дамите от местния ансамбъл.


Свикналите по традиция да припяват и на фолк дивите кочеринци издивяха и от звездната поява на местна земя на фурията Камелия. Кралицата в любимия на народа жанр подпали сцената по-здраво и от задължителните фойерверки.
 

Празникът започна с народните ритми на оркестър „Балкани” от Пловдив. Пред публика се изявиха и дамите от танцовата формация към читалище „Пробуда-1919” с художествен ръководител Венцислав Костадинов.
В синхрон с нежните тоналности на есенната вечер прозвучава мистичните цигулки и на момичетата от пловдивската група „Мистик”.
Гост на традиционния събор беше областния управител на Кюстендилска област Владислав Стойков, а кметът на Кочериново Иван Минков поздрави всички местни и гости с празника на града.
 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети