Хускварна резна и Сборная в Английската лига

dennews.bg
24.09.2012
размер на текста:

Ауто Леон вкара 8 гола в този кръг. Снимка: Архив

Водачът в класирането на Английската неделна лига в Дупница – Хускварна продължава серията си от победи. В изминалия 4-и кръг от есенния дял на шампионата лидерът се справи и с отбора на Сборная, като го победи макар и трудно с 2:1. Вторият в подреждането – тимът на Чуковете пък отстъпи със същия резултат на Юнион Ивкони. Съставът на Кошмар се оказа истински кошмар за противниците си от ХФК и ги разгроми с 5:0. Убедителна победа постигна и Ауто Леон, който смаза с 8:1 Брик, а в резултатен мач Breave Hearts загуби от Палермо с 4:7. В най-головата среща пък тимът на Еньо Кръстовчев Уин Клуб надделя с 13:7 над Тигрите, като самия Кръстовчев се отчете с цели 6 попадения за своите. Рилски орли пък взе служебна победа с 5:0 над Отбора на отборите.
И след този кръг едноличен водач в листата на голмайсторите е Цветан Видински от Уин Клуб, който има 32 гола на сметката си. Втори е Владимир Стоев с 27 гола, а на трето място е Огнян Георгиев с 22 попадения. Еньо Кръстовчев пък вече е с общо 19 гола.
Резултати от 4-ия кръг на АНЛ-Дупница: Сборная – Хускварна 1:2, Тигрите – Уин Клуб 7:13, Юнион Ивкони – Чуковете 2:1, Кошмар – ХФК 5:0, Брик – Ауто Леон 1:8, Breave Hearts – Палермо 4:7, Рилски орли – Отбора на отборите 5:0 сл.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети