Журналист от Благоевград видя от терасата си 6 НЛО

dennews.bg
22.09.2012
размер на текста:

Кореспондентът на БГ Нес Божидар Стоилов видя няколко НЛО-та от терасата на апартамента си, който се намира на 5-ия етаж в една от кооперациите на булверд "Кирил и Методий" в Благоевград. Пред dennews.bg колегата обясни, че снощи излязъл след вечеря, за да запали цигара, когато от долината над града, точно над село Бистрица се появили първо три светещи в червено обекта, летящи като хеликоптери, съвсем безшумно, във формата на триъгълник".
Над "Заева поляна" те направиха плавен завой, отправяйки се в посока Пирин планина. Над с. Марулево обаче те просто или изчезнаха или светлините им изгаснаха.


Веднага след това от долината, идваща от седловината при хижа "Македония" се появи четвърто светещо тяло, следвайки пътя на първите три. То изчезна на същото място. След него се появиха още две, за да станат общо шест. Явлението със светещите обекти приключи в 20.25 часа.
Летящите тела приличаха на станалите хит напоследък фенери, които се запалват и издигат в небето, носят ги въздушните течения, докато светлините им загаснат. Ако са такива, не е ясно от къде са запалени. Възможно е от заведенията над парк Бачиново на 5 км над Благоевград.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети