Наталия Пръжкова поема кметския стол в село Баланово до частичния вот

dennews.bg
17.09.2012
размер на текста:

Бившият кмет на село Баланово и кандидат за поста от изборите през октомври миналата година Наталия Пръжкова сяда на стола до провеждането на вторите частични избори, които с Указ на президента бяха насрочени за 4-и ноември. Предложението е на кмета на общината Методи Чимев предстои да бъде гласувано на предстоящата сесия на местния парламент в петък.
До провеждането на частичните избори в дупнишкото село се стигна, след като избраният на първите частични избори на 22-и април Иван Анадолийски изненадващо подаде оставка на 13-и август. А до провеждането на изборите през април се стигна, след като избраният още на първия тур през октомври Явор Митов бе отстранен заради това, че не отговаря на условието за уседналост.
С последното си решение от 13-и сетпември Централната избирателна комисия посочи и сроковете за регистрации на кандидати, партии и коалиции за частичните избори в село Баланово. До 17 ч. на 19-и септември е крайният срок за приема на документи за регистрация и допускане на партиите и коалициите от партии. Крайният срок за подаване на документи за регистрация и допускане на коалиция от партии е 24 септември 2012 г., 17,00 ч. , като същият ден ще се приемат и документи за промените в състава им.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети