Еньо Кръстовчев бележи гол след гол в Английската лига

DenNews.bg
17.09.2012
размер на текста:

Бившият голмайстор на Марек Еньо Кръстовчев се включи в Английската неделна лига в Дупница. За последно Еньо се подвизаваше в азербайджанския Интер Баку, но сега предпочете да играе футбол на малки вратички, в изчакване на изгодна оферта от професионални клубове. Нападателят, минал и през отбора на Левски, сега е звезда на Уин Клуб от Неделната лига. В третия кръг от Лигата неговият тим смаза с 14:2 Рилски орли, а Кръстовчев се отчете с 4 гола за победата и вече има общо 13 попадения.
Въпреки проливния дъжд, всички тимове бяха на линия за 3-тия кръг и срещите преминаха безпроблемно. Водачът в класирането Хускварна постигна нова убедителна победа, като се наложи с 4:0 над Палермо. Ауто Леон пък взе труден успех с 3:2 над Breave Hearts. Чуковете удариха с 6:3 Кошмар, а играчите на ХФК получиха 5 безответни гола от Тигрите. Юнион Ивкони и Сборная сътвориха много оспорван двубой, като в крайна сметка Ивкони надделя с минималното 2:1.
Тимът на Чуковете продължава да заема второто място в класирането след водача Хускварна. Трети е Юнион Ивкони, следван от Уин Клуб и др.
Резултати от 3-ия кръг на АНЛ-Дупница: Ауто Леон - Breave Hearts 3:2, Чуковете – Кошмар 6:3, Уин Клуб – Рилски орли 14:2, ХФК – Тигрите 0:5, Юнион Ивкони – Сборная 2:1. Палермо – Хускварна 0:4.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети