Москва в битка за героя на България

DenNews.bg
12.09.2012
размер на текста:

Българският национал Станислав Манолев се превърна в герой за държавния ни тим с головете си в квалификациите с Италия и Армения. Страхотната му игра не остана незабелязана и руските грандове Локомотив Моска и Динамо Москава веднага го включиха в трансферните си планове. Манолев е играч на холандския ПСВ Айндховен, но напоследък треньорското ръководство свали доварието си към него, което е добре дошло за московските отбори. Трансфер на футболиста обаче може да се осъществи най-рано през януари.
Като че ли Динамо има известно предимство, тъй като там играе бившият съотборник на Манолев от ПСВ Балаш Джуджак, който вече е започнал с опитите да убеди българина да избере неговия клуб. Козът на Локомотив пък е... Христо Стоичков, тъй като се очаква легендата на българския футбол да стане директор на московските „железничари”. Ако това наистина стане факт, сериозно ще наклони везните в полза на Локомотив.
Скаути на двата клуба от Москва са наблюдавали изявите на Манолев в двете световни квалификации на България на стадион „Васил Левски” и са останали доволни от видяното.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети