9 фирми с милиарди оборот и „Газпром” поемат ЦСКА

DenNews.bg
08.08.2012
размер на текста:

9 фирми с милиарди левове оборот и гигантът „Газпром” ще поемат издръжката на ЦСКА.
Това обяви днес депутатът от ГЕРБ и член на инициативния комитет за възраждане на футболния тим Емил Димитров. В момента се изготвя и нова структура, която ще бъде ангажирана с управлението на клуба. Президент на „червените” ще бъде легендата Христо Стоичков. Всички нови спонсори залагат на Камата, а самият той е изразил готовност да поеме ЦСКА, стана ясно още днес.
Инициативният комитет, председателстван от Димитров ще вземе мажоритарния дял акции на ЦСКА от фирмата "Титан" до един месец. Фирмата на Димитър Борисов и Иво Иванов вече няма да е мажоритарен собственик на 31-кратните шампиони на България и вече няма да е част от управлението на тима. От „Титан” не са изявили претенции за цена на акциите, информира БГНЕС.
В инициативния комитет влизат: бившият селекционер на „червените” и националния отбор Пламен Марков, шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов, журналистът Георги Атанасов, депутатът Емил Димитров, Лъчезар Николов - бизнесмен, Румен Атанасов - бизнесмен, Станислав Иванов - председател на парламентарния фенклуб на ЦСКА и депутат от ГЕРБ.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети