„Титан” не мърда от ЦСКА

DenNews.bg
28.08.2012
размер на текста:

Представителят на инициативния комитет "ЦСКА Възраждане" Красимир Георгиев разкри след срещата си с Иво Иванов, че собствениците на клуба от "Титан" ще останат в ръководството на отбора. Георгиев обясни, че пернишките босове остават, тъй като имат взаимоотношения с различни фирми.
"Вчера получихме съдебната регистрация и от днес вече имаме право да преговаряме официално за собствеността на ЦСКА. При всички положения „Титан” ще остане в ЦСКА, тъй като имат много взаимотоношения с фирми, които трябва да изчистят. Определено сегашните собственици ще имат под 50% от акциите. Част от нашето предложение е акционерите да имат годишни вноски на база техните акции, които да внасят. Ако тези вноски не бъдат внесени, то автоматично ще губят акциите си. Първите 3 години „Титан” ще бъде освободен от тези вноски, а след това ще влязат като всички останали", заяви Красимир Георгиев пред Спортал.
Стана ясно и че ЦСКА ще изгони няколко от футболистите на отбора. "Със сигурност ще има освободени играчи, но първо трябва да се срещнем със спортно-техническото ръководство. Разчитаме на Стойчо Младенов и той остава треньор на ЦСКА“, добави Георгиев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети