Полицаи настроиха мерници със състезания по стрелба и риболов

DenNews.bg
04.07.2012
размер на текста:

Полицаите от областта настроиха мерниците и рефлексите си с традиционните вече състезания по стрелба и спортен риболов по случай професионалния си празник И пак по традиция не само гости, но и участници в надпреварата бяха представители на медии.


В турнира по стрелба с пистолет „Макаров” от служителите най-много десетки отстреля Валентин Колев от Регионална дирекция Гранична полиция, второ място зае Бойко Омерски от РУП – Кюстендил, а трето-Райчо Омерски от ОДМВР – Кюстендил. От журналистите най-точен беше Георги Божков от КТ “Запад”, следван от Росен Димитров от КТ “Колор” и Иво Кирилов от Дарик радио.
В турнира по спортен риболов най-добре се представи служителят на РУП-Кюстендил Емануил Найденски, следван от колегите си от ОДМВР Емануил Михайлов и Владимир Джахов. В турнира по спортна стрелба първенецът е Бойко Занев от РУП – Кюстендил, на второ място е Емил Ников от РДГП – Кюстендил, на трето – Георги Георгиев от РУП Кюстендил.
В турнирите по спортен риболов и спортна стрелба участваха и служители на ГД “Специализирани полицейски сили” – МВР. Състезанията се провеждат по случай 133 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите.
Първенците бяха наградени от директора на ОДМВР – Кюстендил, комисар Георги Джоглев. Всички класирани на призовите места получиха грамоти и сувенири.
Довечера ще се играе финалната среща от турнира по футбол.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети