Дупнишка агитка донесе късмет на волейболистите ни срещу Полша

Десислава Панайотова-Янкова
31.07.2012
размер на текста:

Мария и Емил Лозанови подкрепяха националите до мига на победата, въпреки че бяха обградени от полски запалянковци.

Дупнишка агитка донесе късмет на волейболните национали в мача на честта срещу Полша, завършил преди минути с победа за българите. На две места в залата се развяха трибагреници с надписи „Дупница”. Едното знаме държаха Емил и Мария Лозанови от Дупница, които от години живеят в Лондон. Другото пък беше стратегически разположено на паната покрай игрището и се забелязваше през цялото време на срещата.

Знаме "Дупница" бе стратегически разположено до самото игрище. Снимки: БНТ


Мария и Емил се оказаха в не особено приятната компания-в средата на полската агитка, която имаше значителен превес на трибуните. Присъствието им обаче няколко пъти бе отбелязано от режисьорите на живото предаване, както и от коментатора на БНТ Сашо Йовков, който напомни на зрителите, че присъствието на дупничани е обяснимо, тъй като асът на националите Цецо Соколов „е от този район”.
Диагоналът от Ресилово сложи кръста на Полша с 28 бомби в полето им. Така Цецо Соколов не само даде най-голям принос за победата, но и отмъсти за обидното отношение на Дружина Полска към българските фенове на мача в София, когато запалянковците бяха наречени „овчари”.

 

Вижте повече в рубрика СПОРТ

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети