Нигериец стана жертва на сексуалния глад на 6-те си жени

DenNews.bg
23.07.2012
размер на текста:

Нигериецът Ориноко Оная, богат представител на градчето Угбугбуа, стана жертва на сексуалния глад на 6-те си жени, предаде КРОСС, цитирана от actualno.com.
Сърцето на мъжа не издържало след като бил принуден под заплаха от съпругите си да „уважи” всяка от тях поотделно в рамките на една нощ.
Историята започнала около три часа след полунощ, когато Ориноко се отправил към стаята на най-младата си жена, която за момента била най-драга на сърцето и постелята му. Минута след като двамата се гушнали в стаята нахлули останалите пет съпруги въоръжени с ножове и сопи. Под заплаха за убийство те поискали Ориноко да обсипе със съпружески ласки всяка от тях. Мъжът предложил на дамите да се включат в "групова игра", но те отказали.
Така той поел съпружеските си задължения, но след успешно приключване на рунда със съпруга номер 5, сърцето му не издържало.
"Съпругът ми изведнъж спря да диша. Другите жени се смееха в началото, но когато разбраха, че той е мъртъв, се разбягаха", заяви най-младата съпруга на Ориноко.
По законите на исляма, които местните спазват мъжът може да има четири и повече съпруги.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети