Слагат 2100 седалки на 20-хилядния „Бончук”

Константин Соколов
21.07.2012
размер на текста:

Стадион „Бончук” в Дупница ще придобие малко по-приветлив вид в близките дни. От общинското ръководство обещаха до седмица да монтират 2100 седалки в цветовете на Марек – червено, бяло, синьо на трибуните, които към момента са в окаяно състояние. Направена е нова циментова замазка, изграден е и нов водопровод. Отремонтирана и боядисана бе и фасадата на спортното съоръжение още за посещението на министър-председателя Бойко Борисов преди месец. Около 1100 от седалките ще бъдат поставени на централната трибуна, а останалите вероятно на Сектор В.
Така стадионът ще стане годен да приема мачове от Югозападната „В” група, но не и за нещо повече. Феновете се опасяват и каква ще бъде цялостната визия на трибуните, след като ще има едва 2100 седящи места на 20-хилядния „Бончук”. Не маловажен е и проблемът със състоянието на официалния терен, който се нуждае от цялостно обновяване.
Най-голямото желание на привържениците на Марек пък е да видят стадиона със седалки на всички сектори, а отбора си в „А” група.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети