Кубрат Пулев няма да се бие с Кличко

DenNews.bg
18.07.2012
размер на текста:

Българският боксьор Кубрат Пулев няма да има възможността да излезе на ринга срещу Владимир Кличко. Първоначално се смяташе, че Пулев, който е интерконтинентален шампион, е на две победи от мач с украинеца, но сега ситуацията се промени. Мениджърът на братята Кличко Бернд Бенте обяви имената на потенциалните противници на Владимир за бой, планиран да се състои в края на годината. Сред изброените боксьори обаче не фигурира Кубрат Пулев, пише Спорт1.
Мениджърът съобщи, че евентуалните претенденти са полякът Мариуш Вах, руснакът Денис Бойцов, кубинецът Одланиер Солис, канадецът Берман Стивърн и Александър Устинов от Беларус.
Българинът бе близо до бой с Владимир Кличко, след като Международната боксова федерация (IBF) обяви намерението си да организира турнир с участието на Кубрат Пулев (№3 по рейтинг на IBF), Томаш Адамек (№4), Одланиер Солис (№5), Александър Устинов (№6), които да излъчат един претендент за титлите на украинеца. Адамек обаче се отказа от участие, като явно това е накарало IBF да отмени мероприятието.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети