Затварят за движение едната тръба на тунела край Дупница

DenNews.bg
16.07.2012
размер на текста:

Продължават строително-ремонтните работи по Проект: „Транзитни пътища V”, обект: ЛОТ 23А, път І-1, участък №2 „Обходен път-Дупница” от км 326+939 до км 331+522, съобщават от Областно пътно управление-Кюстендил.
От днес затворена за движение ще бъде едната тръба на тунела край Дупница при квартал „Байкал”. Въведена е временна организация, като движението на моторни превозни средства е двупосочно и се извършва само в лявото платно в посока Дупница – Благоевград, което вече е отремонтирано.
Участъците, на които се извършват строителни работи са обозначени с необходимата вертикална сигнализация, съгласно Наредба №3 за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.
Областно пътно управление - Кюстендил призовава водачите на да се движат с повишено внимание, да спазват въведените временни ограничения и поддържат скорост, съобразена с пътната обстановка.
Шефът на ОПУ Юлияна Божилова поясни, че изграждането на кръстовището при Аркчийски мост вече е към края си. Там се наложи сериозна корекция на новоизградените остров, които се оказаха прекалено широки и затрудняваха движението на камиони, бусове и автобуси. По думите й там остава да бъде поставена маркировката и пътните знаци.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети