Асен Блатечки и Койна Русева „побъркват от любов” Дупница

Светлана Пилева-Блатска
01.07.2012
размер на текста:

Няма по-подходящ ден в календара за побъркване от любов. Часове след избухването на новото начало на Джулай морнинг Асен Блатечки и Койна Русева ще подложат на изпитание емоциите на дупничани с постановката “Побъркани от любов”.
Известната постановка по Сам Шепърд, носител на награда Пулицър за драматургия ще накара зрителя да вникне в тъмните дълбини на човешката душа и да проследи копнежите и желанията, заради които човек е готов да стигне до крайности.
Асен Блатечки за първи път ще представи постановка, режисирана от самия него, а по време на спектакъла ще го видим и в една от главните роли. Койна Русева е женската страст на сцената, а ролята и на изкусителка, несъмнено ще провокира мъжкото внимание. Останалите “Побъркани от любов” са Васил Банов, познат ни от българския сериал “Седем часа разлика” и Стефан Иванов, който пък изигра роля в друг БГ сериал “Стъклен дом”.
Постановката започва в 20:00 часа днес в драматичен театър “Невена Коканова”. Сцената ще се изпълни с абсурд, печал и суров хумор, пътешествие в най-тъмните тайни на любовта, вината, разкаянието и неразрушимите връзки на кръвта. Нелогични, ирационални, импулсивни и в любовта, и в омразата си, героите търсят мястото си сред другите, и най-вече за сметка на другите.
Сценографията и костюмите са поверени на Антония Попова. Музиката е на Христо Намлиев.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети