Бойко Борисов реже лентата на новото игрище в Дупница

Константин Соколов
15.06.2012
размер на текста:

Премиерът Бойко Борисов ще открие в неделя новоизграденото футболно игрище с изкуствена настилка до стадион „Бончук” в Дупница. Официалната част започва в 18 часа, а след това ще се изиграе демонстративен мач на новото игрище между ветераните на Марек и ветераните на отбора на министър-председателя – Витоша (Бистрица). Тимовете ще бъдат съставени от по 8 състезатели, като бистришките „тигри” ще бъдат изведени от капитана си Бойко Борисов.
На събитието са поканени и редица официални гости, между които кметските управи на Дупница, Рила, Кочериново, Разлог, областният управител Владислав Стойков. Сред поканените е и шефът на спортния тотализатор и изпълнителен директор на Левски Иво Тонев, както и бившият президент на „сините” Томас Лафчис. Новият генерален спонсор на Марек – фармацевтичният гигант Актавис ще бъде представен от изпълнителния директор за България Илия Пашов, директорът Корпоративни комуникации Радослава Ганозова и управляващият директор Иван Урумов.
Новото изкуствено игрище в Дупница е с размери 70/30 метра и може да се похвали с една от най-модерните настилки в България, като разполага и с осветление. Направата му беше инициирана от изпълнителния директор на Марек Иво Паргов, като за целта беше използвана голяма част от средствата, отпуснати на клуба със съдействието на премиера Борисов. „Игрището вече е напълно готово и може да се използва. Постарахме се да го направим по всички изисквания и мисля, че резултатът е отличен. Радостен съм, че вече има такова игрище в Дупница”, заяви Паргов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети