Цецо Соколов и Ивайло Константинов на червеното килимче при Бойко

DenNews.bg
11.06.2012
размер на текста:

Министър-председателят Бойко Борисов привика на среща в кабинета си селекционера на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев, национала от Дупница Цветан Соколов, както и съотборниците му Матей Казийски, Андрей Жеков и Теодор Салпаров. На срещата присъстваше и председателят на ОбС-Дупница Ивайло Константинов в качеството му на вицепрезидент на БФВ, помощник треньорът на националния Георги Петров, директорът на отбора Николай Николов и мениджърът Георги Събчев, информира Гонг. Премиерът Борисов поиска лично да поздрави треньора и играчите за класирането ни за Олимпийските игри в Лондон.
След срещата при министър-председателя Радостин Стойчев каза, че ще обяви решението си дали остава начело на „лъвовете” на специална пресконференция по-късно днес. По думите на Стойчев на събирането не е бил разискван въпросът за оставането му начело на националите. "Премиерът ни извика да поздрави състезателите за класирането на Олимпиадата, за положените усилия, старание в тази трудна ситуация. По-късно днес ще има пресконференция, на която ще обявя бъдещето си. Премиерът не е повлиял на решението ми. Не се крия. Просто ми трябва технологично време, да се подготвя и след няколко часа ще направя тази пресконференция", каза Стойчев.
Интересното е, че по време на събирането на „Дондуков“ 1, членовете на Управителния съвет на БФВ, си дадоха неофициална среща в покрайнините на София, като там бе разисквана ситуацията в отбора.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети