Премиерът на Англия забрави дъщеря си в ресторант

DenNews.bg
11.06.2012
размер на текста:

Премиерът на Англия Дейвид Камерън и съпругата му Саманта забравиха най-голямата си дъщеря в ресторант по време на обяд с приятелски семейства.
Когато си тръгнали Камерън се качил с личната си охрана в един автомобил, а жена му и две от децата 6-годишния Евън и почти 2-годишната Флорънс-в друг.
Така между колите на мама и тате 8-годишната Нанси се оказала забравена сама в тоалетната на заведението, докато родителите й мислили, че то пътува в другата кола. Когато пристигнали в дома си, резиденцията „Чекърс“, семейство Камерън установили, че дъщеря им липсва и веднага се обадили в ресторанта. Персоналът успокоил първата двойка, че дъщеря им е в безопасност и дори обяснили, че искали да се свържат с тях, но не знаели как.
"Все пак не можеш да погледнеш в указателя и да звъннеш на премиера, за да му кажеш: Забрави си дъщерята", отбелязаха от персонала.
Камерън естествено се върнал да търси малката Нанси, а когато я намерил, тя с усмивка на уста помагала на келнерите.
Преди да стане премиер, Дейвид Камерън имаше още едно дете - Айвън, роден на 8 април 2002 в Лондон. Момченцето беше инвалид и болен от епилепсия. Въпреки усилията на родителите да се грижат за живота и здравето му, детето почина през 2009 година, информира btvnes.bg.

 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети