България без Ники Николов срещу Германия

DenNews.bg
22.05.2012
размер на текста:

Централният блокировач Николай Николов няма да вземе участие в мачовете на българския национален отбор по волейбол от първия уикенд на Световната лига. Николов продължава да лекува контузия и ще мине контролни прегледи при светилото в спортната хирургия проф. Филип Дюпон, съобщи tv7.
Травмата на волейболиста е в коляното, заради която той не можа да играе във всички срещи от злополучната за нас олимпийската квалификация в София. Освен това Ники Николов трябва да мине на задължителен преглед и заради претърпяната операция на крака миналата година. При това положение селекционерът Радо Стойчев ще трябва да избира между играчите на Пирин Балканстрой Костадин Гаджанов и Светослав Гоцев за негов заместник. С известни проблеми е и диагоналът Данаил Милушев, който ще мине днес на ядрено-магнитен резонанс.
Днес са и последните тренировки на „лъвовете” преди заминаването за Франкфурт. В германския град от 25-и до 27 май играем първите си мачове от Световната лига - срещу Аржентина, Португалия и Германия.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети