Малки и пораснали купонясваха за шейсетия юбилей на градина “Калина”

Светлана Пилева-Блатска
18.05.2012
размер на текста:

Детска градина “Калина” в Дупница отбеляза 60-ия си юбилей, а настоящи и бивши възпитаници се включиха в празника в Спортната зала. Въпреки дъждовното време, желаещите да присъстват на юбилея бяха повече от местата в залата, която се пукаше по шевовете от роднини на малчуганите и гости на тържеството.

Програмата премина под мотото “Балканиада”, а развълнуваните родители не спряха да снимат и аплодират гордо изпълненията на децата си.
Двете водещи на тържеството, вече пораснали възпитаници на градината, очароваха зрителите, не само с интересните си костюми, а и със своята артистичност.


Проведе се и състезание, като бяха сформирани отбори от всички възрастови групи в градината, а, разбира се, най-малките получиха най-много ръкопляскания за представянето си.

Отборите от първа група “Таралежите” и “Патетата” показаха желание за победа, а сладуранковците от сборна формация “Модерен балет” и танцът на “Малките животни” заразиха гостите с настроение.


Зелените “Слънчица” и сините “Пчелички” от втора група се изправиха в ожесточена надпревара за първото място, а абитуриентите от четвърта група “ Цветята” и “Зайчетата” показаха завиден състезателен дух в надпреварата наречена “Игра за шампиони”.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети