Поредна мистериозна смърт в клана Кенеди

DenNews.bg
17.05.2012
размер на текста:

Мария Кенеди бе в процедура по развод със съпруга си Робърт. Снимка: yahoonews.com

Поредна мистериозна смърт в клана Кенеди, засилва вярването, че семейството на убития президент Джон Ф, Кенеди, живее и умира под сянката на проклятие.
52-годишната съпруга на Робърт Кенеди-младши беше открита мъртва в дома й в предградията на Ню Йорк, информират световните медии.
Разследването все още не е излязло с официална позиция за причините за кончината на Мери Кенеди, но медиите зад Океана, вече тиражират информацията, че тя се е обесила.
Мери и съпругът й, който е с син на сенатора Робърт Кенеди и племенник на президента Джон Кенеди, имат четири деца.
Тя бе известен като участник в дела за защита на околната среда. Дълго време Мери Кенеди се бори със зависимостта си от алкохол и наркотици, дори бе арестувана два пъти, припомня bTV.
Проблемите на семейството достигнаха връхната си точка през 2010 година, когато Робърт Кенеди-младши подаде молба за развод. Процедурата обаче не беше завършена преди смъртта на Мери Кенеди.
Претендентът Д.Ф. Кенеди бе застрелян пред очите на съпругата си и хиляди привърженици при посещение в Далас. Брат му Робърт Кенеди бе застрелян по време на предизборната си кампания за президентския пост.
Единственият от тримата братя Кенеди срещнал смъртта в леглото си е дългогодишният сенатор Едуард. Той почина на 77 г. от рак на мозъка, но до последно беше острие на демократите в Сената.
Редица членове на „американското кралско семейство”, както наричат фамилията Кенеди, умират при мистериозни обстоятелства в разцвета на живота си.
Синът на президента Д.Ф. Кенеди Джон Кенеди-младши загина при мистериозна самолетна катастрофа над Атлантическия океан. Майкъл Кенеди, син на Робърт Кенеди, умира при инцидент на ски-писта в Аспен. Брат му Дейвид загина в следствие на свръхдоза кокаин...
Затова и след смъртта на обичаният от американците сенатор Едуард Кенеди през 2009 г. редица анализатори видяха края на влиятелния клан в политическия живот на САЩ.
Всъщност Тед Кенеди почина няколко седмици след сестра си Юнис Кенеди Шрайвър, която основа параолимпийските игри и беше видна защитничка на хората с умствена изостаналост. Освен това тя е майка на Мария Шрайвър, съпругата на бившият Мистър Олимпия, холиводска звезда и ексгубернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер.

 

 

 


 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети